Close

Luchtgommen met het MCS²

Ons Mobiel Compact Straal- en Stripsysteem is specifiek ontwikkeld voor de renovatie, reiniging en behandeling van hout, metaal, natuursteen, glas...

Lees Meer

SUBLIMOTION-process®

Het SUBLIMOTION-process® reinigt en conditioneert RVS oppervlakken op een gecontroleerde manier waardoor de reinigbaarheid en hygiënische eigenschappen gevoelig verbeteren. 

Lees Meer

Uw expert in oppervlaktebehandeling

Phibo Industries werd opgericht in 1988 en is al meer dan 28 jaar gespecialiseerd in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van installaties, processen, toebehoren en specifieke verbruiksgoederen voor oppervlaktebehandeling en –reiniging. De klemtoon ligt steeds op het verlenen van een professionele en klantvriendelijke service.

Door onze jarenlange ervaring en gedrevenheid en dankzij het innoverend karakter van onze producten is Phibo Industries een toonaangevend bedrijf in de oppervlaktebehandelingssector. Aangezien wij totaalleverancier zijn, vindt u bij ons naast de apparatuur gaande van manuele tot volautomatische custom-made uitvoeringen, ook alle verbruiksgoederen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Kortom, één adres voor al uw noden!

Recente artikels

20 Apr

EUROFINISH 2017

Breng op 10 of 11 mei 2017 een bezoekje aan de stand van Phibo Industries tijdens EUROFINISH 2017 te Leuven.

Lees Meer

Nieuwsoverzicht

Vacatures

Spontane sollicitatie

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Niet getreurd, Phibo Industries is altijd op zoek naar gedreven nieuwe medewerkers die zorgen voor een extra kwaliteitsinjectie. Solliciteer spontaan en stuur gerust je cv en motivatiebrief naar accountancy@phibo.be en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Meer info

Phibo is lid van: